Informatie en advies over traprenovatie
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Quickstep traprenovatie kostenQuickstep traprenovatie kosten? De naam ‘Quickstep’ zal ongetwijfeld bij zeer veel mensen bekend in de oren klinken. In het merendeel van de gevallen zullen mensen echter vooral denken in de richting van een merk die vloerafwerking realiseert. Ondanks het feit dat dit normaal is, is het wel degelijk zo dat je er ook voor kan kiezen om gebruik te maken van Quickstep voor het afwerken van je trap. Veel mensen staan hier niet bij stil, maar het eenvoudige systeem evenals de toch wel zeer voordelige kostprijs waar Quickstep om bekend staat zorgen er voor dat dit een fantastisch merk is voor iedereen die op een budgetvriendelijke manier zijn of haar trap in huis wenst af te werken. Ben jij ook van plan om een traprenovatie uit te laten voeren? Dan mag het alvast duidelijk zijn dat er voor kiezen om gebruik te maken van de mogelijkheden van het merk Quickstep absoluut een aanrader is. Je komt er op deze pagina alles over te weten.

*Tip:

→ Traprenovatie nodig? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van lokale trapspecialisten.

Quickstep gebruiken voor traprenovatie? Absoluut!

Veel mensen denken in eerste instantie dat het een beetje vreemd is om gebruik te maken van Quickstep voor het uitvoeren van traprenovatie. Dat is echter slechts een idee. In de praktijk is het dan ook zo dat Quickstep zich werkelijk uitstekend leent voor het afwerken van een trap. Bovendien is het ook nog eens zo dat deze fabrikant verschillende materialen kan aanleveren waardoor er een relatief grote doelgroep kan worden aangesproken. Het gaat hierbij om:

 

  1. Het gebruik van laminaat op de trappen;
  2. Het gebruik van vinyl op de trappen;
  3. Het gebruik van hout op de trappen;

 

Bovenstaande zorgt er voor dat je niet alleen kan genieten van de unieke voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van Quickstep voor jouw traprenovatie, daarnaast zal je ook nog eens kunnen vaststellen dat er perfect tegemoet kan worden gekomen aan al jouw wensen.

Welke voordelen brengt Quickstep traprenovatie met zich mee?

Quickstep is reeds een gevestigde naam wanneer het aankomt op de afwerking van vloeren. Heel wat mensen vragen zich steevast af waarom ze er nu eigenlijk voor zouden moeten kiezen om ook voor hun traprenovatie gebruik te maken van Quickstep. Het antwoord op deze vraag is eigenlijk vrij eenvoudig. Net zoals er heel wat interessante voordelen zijn verbonden aan Quickstep vloerafwerking geldt dit namelijk eveneens voor het afwerken van een trap met Quickstep. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor jou even op een rijtje gezet.

 

  1. Eenvoudig op maat te realiseren

Net zoals de Quickstep vloeren is het ook mogelijk om de vereiste materialen voor jouw traprenovatie op maat te laten maken. De traptreden kunnen dan ook als het ware zowel in de lengte als in de breedte op maat van jouw trap worden gemaakt.

 

  1. Gegarandeerd een uitstekende levensduur

Quickstep staat er om bekend altijd een uitstekende kwaliteit en levensduur voorop te stellen. Deze reputatie heeft ze jarenlang reeds alle eer aan gedaan met haar vloeren, maar ook op vlak van traprenovatie gooit ze hoge ogen. De verschillende beschermlagen die zijn aangebracht bij de materialen van Quickstep voor traprenovatie zorgen er hoe dan ook voor dat je altijd kan rekenen op een echt bijzondere sterkte.

 

  1. Onderhoudsvriendelijk

Kies je er voor om je traprenovatie uit te voeren met behulp van Quickstep? In dat geval zal je altijd kunnen vaststellen dat je kan genieten van een zeer onderhoudsvriendelijke trap. Dit is altijd mooi meegenomen, maar toch nog extra voor mensen die bijvoorbeeld over een draaitrap in hun woning beschikken. Het schoonmaken van een dergelijke trap is in de praktijk namelijk doorgaans helemaal geen pretje.

 

  1. Je traprenovatie eenvoudig zelf doen

Altijd meer mensen proberen het uitvoeren van hun traprenovatie zelf te doen. Dat is ook niet meer dan normaal, want op deze manier kan er een behoorlijke besparing worden gerealiseerd. Ben jij wel een handige doe-het-zelver en zou je graag wat extra geld willen besparen door zelf je traprenovatie uit te voeren? In dat geval is het altijd de moeite waard om te kijken in de richting van Quickstep traprenovatie.

Hoeveel bedragen de Quickstep kosten voor traprenovatie?

De kern van deze pagina is natuurlijk de kostprijs die is verbonden aan het uitvoeren van een Quickstep traprenovatie. Wat dit betreft zal je natuurlijk rekening willen houden met het feit of je zelf de renovatie gaat uitvoeren of je hiervoor toch maar een vakman onder de arm gaat nemen. In het laatste geval zal je natuurlijk rekening moeten houden met extra kosten. Ga je jouw Quickstep traprenovatie voor eigen rekening nemen? Dan is het mogelijk om te kijken in de richting van een doe-het-zelf pakket. In dat geval kan je rekening houden met de gemiddelde kostprijs welke is terug te vinden in de onderstaande prijstabel.

 

Soort traprenovatie Gemiddelde kostprijs
Quickstep traprenovatie doe-het-zelf-pakket Gemiddeld zo’n 700 euro incl. BTW

Interessante bespaartips

Het feit dat je er als eigenaar van de woning in principe vrij eenvoudig voor zou kunnen kiezen om zelf de Quickstep traprenovatie uit te voeren betekent uiteraard niet dat dit een echte must is, in tegendeel. Je kan er dan ook perfect voor kiezen om deze opdracht uit te besteden aan een vakman die reeds over de nodige ervaring beschikt op vlak van traprenovatie. In ieder geval is het altijd de moeite waard om te bekijken op welke verschillende manieren jij mogelijks een besparing kan realiseren op jouw traprenovatie. Wij hebben de meest interessante bespaartips voor jou alvast even op een rijtje gezet.

 

  • Tracht je Quickstep traprenovatie zelf te doen

Het moet gezegd, het zelf uitvoeren van je Quickstep traprenovatie is logischerwijs altijd op financieel vlak de meest interessante keuze. Dit heeft alles te maken met het feit dat de arbeidsuren bij traprenovatie alles bij elkaar gezien toch nog altijd behoorlijk kunnen oplopen. Ze mogen dan een flink stuk lager liggen in vergelijking met de plaatsing van een compleet nieuwe trap, dit neemt niet weg dat er nog altijd vrij behoorlijke kosten aan verbonden kunnen zijn. Als je het zelf kan doen bespaart je dit met andere woorden een heleboel eigenlijk overbodige kosten.

 

  • Toch uitbesteden? Kies voor een vakman uit jouw streek!

Soms kan je er toch niet van onderuit om een beroep te doen op een ervaren vakman voor de uitvoering van jouw Quickstep traprenovatie. In dat geval bestaan er echter ook een aantal interessante mogelijkheden om te kunnen besparen. Zo doe je er bijvoorbeeld altijd goed aan om een vakman uit jouw buurt onder de arm te nemen. Op deze manier is het namelijk mogelijk om de voorrijkosten ten allen tijde zo beperkt mogelijk te houden. Bovendien steun je zo ook de lokale economie!

 

  • Hou rekening met een mogelijke kwantumkorting

Heb je ooit al gehoord over een kwantumkorting? Op het ogenblik dat je bijvoorbeeld meerdere trappen in je huis wenst af te werken met behulp van Quickstep is het mogelijk om daarvoor een bepaalde korting in de wacht te kunnen slepen. De vakman die je inschakelt kan in dit geval namelijk rekenen op twee werken op één en dezelfde plaats. Dit zorgt er voor dat je vaak aanspraak kan maken op een korting van wel 10%.

“Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.” 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

7x Tips trap laten renoveren

Een traprenovatie is vaak een uitstekende manier om je trap weer nieuw

Wat komt er allemaal bij traprenovatie kijken?

Is de trap in je woning toe aan een vernieuwing? Dan is

De do’s en dont’s bij een zwarte traprenovatie

Het kan zo zijn dat je trap aan vervanging toe is. Een