Kosten traprenovatie Gamma

Je trap heeft het zwaar te verduren in jouw huis. De hele dag door lopen er mensen op en af. Aangezien een trap van hout is, zal deze er na verloop van tijd sleets uit gaan zien. Het is in dat geval een goed idee om je trap te renoveren. Traprenovatie is een karwei wat je zelf kan uitvoeren. Je kan in dat geval je materialen kopen bij de bouwmarkt. Een Gamma met een groot assortiment kan voor jou de uitkomst zijn. We keken naar de materialen voor een traprenovatie die je bij de Gamma koopt en kwamen tot de volgende bevindingen.

Welke materialen verkoopt Gamma

Gamma verkoopt speciaal voor traprenovatie overzettreden van Cando. Dit is een merk wat renovatiemateriaal verkoopt wat voor elke klusser geschikt is. Wanneer je maar een beetje kluservaring hebt kan je ermee aan de slag gaan voor een optimaal resultaat. Cando levert overzettreden die met fineer zijn afgewerkt. Hierdoor krijg je een mooi houten uiterlijk op je trap. We keken voor je naar de prijzen die Gamma hanteert voor Cando overzettreden.Hoeveel kost traprenovatie bij Gamma

We hebben voor jou gekeken hoeveel je kwijt bent voor traprenovatie bij Gamma. We namen een aantal traprenovatietreden en accessoires onder de loep. We kwamen tot de volgende bevindingen.

 

Welke traprenovatie koop je bij Gamma Specificaties Per welke hoeveelheid is de prijs berekend Prijs
Cando traptrede 100 bij 30 cm Eiken fineer Per stuk 49 euro
Cando traptrede 130 bij 40 cm Eiken fineer Per stuk 69 euro
Cando traptrede 100 bij 30 cm Laminaat Per stuk 30 euro
Cando traptrede 130 bij 40 cm Laminaat Per stuk 44 euro
Cando trapspin Trapspin RVS Per stuk 30 euro
Gamma klussenteam Op basis van uurloon Per uur Tussen 45 en 60 euro

 

  • Voor de handige klusser. Ben jij een handige klusser, dan kies je voor Cando traptreden van eiken fineer. Dit zijn treden die jouw trap gelijk een extra luxe uitstraling geven. Je hoeft naderhand geen anti slip strips of profielen aan te brengen want deze zitten er allemaal al op gemonteerd. De traptreden zijn de duurste keuze, maar ze hebben als voordeel dat ze een heel lange levensduur hebben.
  • Voor een beetje handige klussers. Ben jij een beetje een handige klusser of kijk je ook naar de kosten van een traprenovatie, dan kies je traptreden van laminaat. Kan jij laminaat op maat zagen of snijden, dan kan je ook traptreden van laminaat leggen. Lukt dit toch niet, dan huur je een klussenteam in om jou te assisteren bij deze klus.
  • voor onhandige klussers. Ben jij niet handig aangelegd als klusser, dan kan je het beste eerst de materialen uitzoeken bij Gamma en deze vervolgens laten plaatsen door een klussenteam. Het klussenteam komt jouw trap renoveren op basis van gewerkte uren of een afgesproken totaal prijs.

Jouw kassabon bij Gamma

  • Keuze 1: Hoe groot is jouw trap. Bij een trap kan je renoveren per traptrede. Dat betekent dat de kosten voor een traprenovatie navenant zullen oplopen. Je bestelt meer traptreden maar krijgt geen staffelkorting. De kosten kan je dus berekenen door het aantal traptreden te kiezen en te vermenigvuldigen met de prijs per overzettrede.
  • Keuze 2: Wat voor type trap heb jij. Heb jij een trap die is voorzien van dichte treden, dan moet je naast overzettreden waarschijnlijk nieuwe stootborden kopen. Die stootborden kan je op kleur of in het wit kopen. Heb je een open trap, dan moet je waarschijnlijk ook de onderkant bekleden. Dat kan je eveneens doen met extra stukken. De prijs hiervan is doorgaans wat hoger dan dat het geval is bij stootborden.
  • Keuze 3: Welke extra opties wil je kopen. Wil jij een traprenovatie uitvoeren en daarbij gelijk veiligheid toevoegen, dan koop je een rol antislip bij je trap. Daarmee zorg jij ervoor dat er geen valpartijen meer in jouw huis plaatsvinden. Kies je voor bijvoorbeeld verlichting als een extra optie, dan betaal je daarvoor bij.
  • Keuze 4: Ga je zelf je trap renoveren of laat je het doen. Een trap renoveren is op zich een klus die je zelf zou kunnen uitvoeren. Zie jij dit echter niet zitten, dan maak je gebruik van de montageservice van Gamma. Je kan deze inhuren als je bij de klantenservice bent, maar je kan ze ook vanuit huis inschakelen. Kies je liever een eigen montageservice; dat kan natuurlijk ook.
  • Keuze 5: Heb jij vervoer vanaf de winkel. Heb jij vervoer voor de renovatiedelen, dan neem je alle benodigde materialen direct na aankoop mee naar huis. Heb jij echter geen vervoer, dan kan je ervoor kiezen om de traprenovatie materialen te laten verzenden naar jouw adres. Je betaalt dan extra transportkosten.

Besparen op Gamma

  • Vraag offertes op.

Offertes opvragen

Traprenovatie met Gamma is goed te doen. Je bespaart echter nog sneller op traprenovatie met offertes. Die vraag je in een paar tellen op. Jouw voordeel kan door het vergelijken oplopen tot wel 30 procent.

Traprenovatie offertes

Aangezien het om maatwerk gaat kunnen de prijzen aanzienlijk verschillen bij een traprenovatie. Je doet er verstandig aan om meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken. Via onze website kun je direct tot 6 offertes aanvragen. Geheel gratis, geheel vrijblijvend!