Informatie en advies over traprenovatie
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Flexxfloors traprenovatieFlexxfloors traprenovatie? Heel wat mensen denken er bewust over na om hun traprenovatie zelf uit te voeren. Dat lijkt op het eerste zicht misschien een beetje opvallend, maar dat is het zeker niet, in tegendeel. Het is namelijk zo dat de arbeidskost gemiddeld zo’n kleine 70 procent in beslag neemt van de totale kostprijs bij traprenovatie. Dat is natuurlijk heel wat. Door te kiezen voor een doe-het-zelf oplossing kan je er dan ook voor zorgen dat deze stevige kostprijs haast volledig komt te verdwijnen. Klinkt dat bij jou ook als muziek in de oren? Lees dan snel verder en kom op deze pagina alle interessante voordelen te weten welke zijn verbonden aan de prijs-kwaliteit bijzonder interessante oplossing voor traprenovatie van Flexxfloors.

*Tip:

→ Traprenovatie nodig? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van lokale trapspecialisten.

 

Waarom kiezen voor Flexxfloors traprenovatie?

De belangrijkste vraag die veel mensen zich stellen is waarom ze er nu eigenlijk voor zouden moeten kiezen om gebruik te maken van de Flexxstairs traprenovatie mogelijkheden. Op het ogenblik dat je trap aan een nieuwe look toe is spreekt het voor zich dat je op zoek zal willen gaan naar een efficiënte renovatiemethode die ook op vlak van kostprijs weet te voldoen aan je vooropgestelde verwachtingen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat er rekening dient te worden gehouden met de vaak beperkte kluservaring waar mensen over beschikken. Flexxfloors traprenovatie weet eigenlijk aan al deze verwachtingen tegemoet te komen. Dit resulteert in een bijzonder efficiënte oplossing voor het geheel naar eigen smaak bekleden van de trap van je keuze. Dit is bovendien nog maar het puntje van de ijsberg.

Het systeem van Flexxfloors voor traprenovatie bestaat eigenlijk uit speciale trapprofielen. Deze maken het mogelijk om elke vloer die deel uitmaakt van het Flexxfloors assortiment op de trap te plaatsen. Dit zorgt er voor dat je met het systeem van Flexxfloors perfect over de mogelijkheid beschikt om met name de vloer uit je hal of woonkamer door te trekken tot in de trap. Afhankelijk van het decor waarvoor je hebt gekozen kan er een keuze worden gemaakt uit de Stick of de Click collectie. Combineer deze met het Flexxfloors Mes evenals de Primer of de Lijm en het stootbord en je beschikt meteen over alles wat je nodig hebt om jouw geplande traprenovatie tot een goed einde te brengen. Als klap op de vuurpijl kan er worden gesteld dat het systeem van Flexxfloors niet alleen voordeliger, maar bovendien ook veel praktischer en vaak ook visueel aantrekkelijker is in vergelijking met de meeste alternatieven die op de markt zijn terug te vinden.

De verschillende mogelijkheden van Flexxfloors traprenovatie

Op het ogenblik dat je er voor kiest om aan de slag te gaan met Flexxfloors traprenovatie zal je meteen kunnen vaststellen dat je over verschillende mogelijkheden beschikt. In eerste instantie is het mogelijk om een keuze te maken tussen twee verschillende mogelijkheden op vlak van trapprofielen. Zo kan je kiezen voor de ‘Basic’ voor een eenvoudige montage en is het mogelijk om de voorkeur te geven aan de ‘Deluxe’ uitvoering welke is voorzien van een antislip strip. Beide soorten zijn vervaardigd van een hoogwaardig aluminium en kunnen worden aangekocht in diverse kleuren. Het gaat daarbij niet alleen om zwart, maar ook om zilver. De profielen beschikken over een lengte welke kan oplopen tot 119 centimeter. Dit zorgt er voor dat ze prefect gebruikt kunnen worden voor de realisatie van zowel rechte als schuine treden.

Naast bovenstaande is het ook altijd interessant om te weten dat alle vloerdelen van Flexxfloors geschikt zijn om dienst te doen als trapbekleding. Daarnaast kunnen ze ook zeer eenvoudig worden verwerkt door gebruik te maken van het Flexxfloors Mes. De speciale Flexxstairs Modeltape die beschikbaar is zorgt er bovendien voor dat je een mal kan maken van de oude traptrede welke kan worden overgezet op de vloerdelen van Flexxfloors. Vervolgens kan je de vloerdelen op maat snijden en ze op de trede kleven. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, Flexxfloors traprenovatie brengt heel wat interessante voordelen met zich mee waardoor ze voor een grote groep mensen een absolute aanrader kan zijn!

Hoeveel kost Flexxfloors traprenovatie?

Het systeem waar Flexxfloors gebruik van maakt op vlak van traprenovatie bestaat uit tal van verschillende onderdelen. Dit betekent vaak dat je deze diverse onderdelen los van elkaar dient te kopen. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar het spreekt voor zich dat dit er wel voor zorgt dat het voor veel mensen niet helemaal duidelijk is met welke kosten ze nu precies rekening moeten houden. Wat dit betreft kan de onderstaande prijstabel duidelijkheid brengen.

Onderdelen Flexfloors traprenovatie Gemiddelde kostprijs
Flexxfloors stootborden (15 stuks) Gemiddeld zo’n 69 euro
Flexxfloors modeltape (50 meter) Gemiddeld zo’n 9 euro
Flexxfloors trapprofiel (5 stuks) Gemiddeld tussen 47 & 80 euro

 

Bovenstaande zijn slechts enkele richtprijzen, maar ze maken wel meteen duidelijk dat er voor kiezen om je traprenovatie uit te voeren met Flexxfloors traprenovatie steeds mogelijk is op een financieel zeer voordelige wijze. Dit zorgt er voor dat veel meer mensen de mogelijkheid krijgen om hun verouderde trap nieuw leven in te blazen. Bovendien schakel je met behulp van het Flexxfloors systeem ook de dure arbeidskosten uit, iets wat natuurlijk eveneens bijzonder mooi meegenomen is.

Zelf je trap renoveren was nog nooit zo eenvoudig!

Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven is het zo dat de arbeidskosten voor traprenovatie vaak behoorlijk de pan uit swingen. Dit zorgt er voor dat veel mensen het renoveren van hun trap op de lange baan schuiven. Op het eerste zicht lijkt dat misschien niet zo’n groot probleem te zijn, in de praktijk kan dit wel degelijk enkele vervelende gevolgen met zich meebrengen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je trap op deze manier een zeer negatieve factor in je interieur vormt. Daarnaast is het ook zomaar mogelijk dat je trap een gevaar vormt, bijvoorbeeld doordat ze niet over een efficiënte antislip beschikt. Hoe dan ook, je trap zelf renoveren was nog nooit eerder zo eenvoudig en voordelig als met Flexxfloors!

“Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.” 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Voor elke soort klusser een bijpassende traprenovatie

De trappen in je woning gebruik je iedere dag. Het is daarom

Top 10 van leukste en goedkoopste traprenovaties

Een trap is een van de belangrijkste onderdelen in je huis. Het

Trapverlichting bij je traprenovatie: waarom hiervoor kiezen?

Een traprenovatie wordt wel eens vergeten, maar is het middel om je