Informatie en advies over traprenovatie
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Bedrijvengids kosten-traprenoveren.nl:

TrapXpress

TrapXpress is een specialist in het uitvoeren van traprenovatie.

Contactgegevens:

Telefoon 038 375 8080
E-mail customercare@trapxpress.nl
Adres Rietveldstraat 22
8013 RW Zwolle

Website: trapxpress.nl


Let op: Onderstaande informatie gaat over de gemiddelde kosten van  een traprenovatie Xpress traprenovatie

Waarom kiezen voor een traprenovatie?

Traprenovatie is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de bekendste en populairste renovatie voor het huis. Er zijn aan een beroep doen op deze partij dan ook heel wat interessante voordelen verbonden. In eerste instantie is het mogelijk mogelijk om zowel voor de overzettreden als voor de stootborden een keuze te maken uit een groot aantal verschillende kleuren evenals materialen. Op deze manier realiseer je ook met een traprenovatie precies die trap die jij in gedachten hebt.

 

Naast bovenstaande is het ook nog eens zo dat een traprenovatie er voor zorgt dat je reeds binnen één enkele werkdag kan genieten van een compleet nieuwe trap (althans voor wat de afwerking betreft uiteraard). Dit is iets waar veel mensen erg lang over twijfelen. Er wordt namelijk nog altijd gedacht dat een traprenovatie uitvoeren een enorme hoeveelheid aan tijd in beslag kan nemen. Dat is zeker en vast niet correct. Nagenoeg elke traprenovatie kan zonder probleem binnen één werkdag worden gerealiseerd.

Welke mogelijkheden biedt traprenovatie?

De aangehaalde voordelen mogen dan wel voor zich spreken, uiteraard spreekt het voor zich dat je ook graag een goed beeld zal willen hebben van de verschillende mogelijkheden die je kan benutten. Ook op dit vlak zal je kunnen vaststellen dat een traprenovaite heel wat moois voor jou in petto heeft.

Traprenovatie maakt het mogelijk om elke materiaalsoort geheel op maat van uw trap te vervaardigen. Dit ongeacht de leeftijd van de trap. Dit is natuurlijk zeer interessant. Op deze manier wordt het namelijk mogelijk gemaakt om elke trap er terug als nieuw uit te laten zien. Heeft u dus bijvoorbeeld een oudere trap in uw huis en wilt u er voor zorgen dat deze er met respect voor haar bestaande karakter en uitstraling terug helemaal als nieuw uit kan komen te zien?

Vervangen van beschadigde traptreden behoort niet tot traprenovatie

Het is perfect mogelijk dat er door de jaren heen één of meerdere treden die deel uitmaken van je trap beschadigd zijn geraakt. Dat is natuurlijk vervelend. Niet alleen kan op deze manier de veiligheid van je trap worden aangetast, wat bovendien ook te denken van de uitstraling die aanzienlijk naar omlaag wordt gehaald.

Keuze uit tal van verschillende materialen

Trapspecialisten begrijpen dat de manier waarop de traprenovatie wordt uitgevoerd altijd sterk afhankelijk is van de persoonlijke voorkeur waar de eigenaar van de woning over beschikt. Dit heeft er voor gezorgd dat ze een groot aantal verschillende materialen in haar aanbod heeft opgenomen. Je kan er bij het laten uitvoeren van een traprenovatie Je kan dan ook ervoor kiezen om gebruik te maken van één van de onderstaande materialen:

 

  • Eikenhout;
  • Beukenhout;
  • Laminaat;
  • PVC;
  • Betonlook achtige materialen/beton;

Voor welke van deze aangeboden materialen je uiteindelijk zal kiezen zal natuurlijk vooral gebaseerd zijn op de uitstraling die je wenst te realiseren. Ook de onderhoudsvriendelijke eigenschappen spelen echter ongetwijfeld een niet onbelangrijke rol.

Ook verschillende kleuren zijn mogelijk

Traprenovatie maakt het natuurlijk niet alleen mogelijk voor haar klanten om een keuze te maken uit verschillende materialen, je traprenovatie kan ook in diverse kleuren worden gerealiseerd. Door de jaren heen kon er worden vastgesteld dat er steeds meer mensen voor kozen om bijvoorbeeld een minimalistisch design te hanteren voor hun trap. In dit geval wordt er vaak de voorkeur gegeven aan een kleur zoals bijvoorbeeld wit of zwart.

Alle voordelen op een rijtje

Het hoeft eigenlijk niet te worden gezegd dat er op de markt heel wat verschillende partijen zijn terug te vinden die voor jou een traprenovatie kunnen realiseren. Waarom zou je er dan precies voor moeten kiezen om een beroep te doen op de diensten die een trapspecialist aanbiedt? Wij hebben alle interessante voordelen van dit bedrijf nog even voor je op een rijtje gezet:

  1. Je kan een keuze maken uit een groot aantal verschillende materialen en kleuren;
  2. Je traprenovatie kan in principe binnen één enkele werkdag worden uitgevoerd;
  3. Je bent verzekerd van een zeer interessante prijs;
  4. Je kan aanspraak maken op een garantieperiode van zomaar even 12 jaar;
  5. Je ontvangt gratis advies met betrekking tot jouw traprenovatie;

“Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.” 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

De do’s en dont’s bij een zwarte traprenovatie

Het kan zo zijn dat je trap aan vervanging toe is. Een

Voor elke soort klusser een bijpassende traprenovatie

De trappen in je woning gebruik je iedere dag. Het is daarom

5x Valse vooroordelen traprenovatie

Af en toe zal je trap aan renovatie toe zijn. Dit is