Xpress traprenovatie

TrapXpress is een specialist in het uitvoeren van traprenovatie. Door een beroep te doen op de diensten van Xpress zal je dan ook kunnen vaststellen dat er een groot aantal verschillende vormen van traprenovatie uitgevoerd kunnen worden. Xpress maakt het niet alleen mogelijk om een beroep te doen op een financieel (zeer) interessante vorm van traprenovatie, daarnaast is het ook nog eens zo dat je een keuze kan maken uit een groot aantal verschillende mogelijkheden en uitvoeringen. Ben jij ook wel geïnteresseerd in de mogelijkheden die door Xpress op vlak van traprenovatie worden aangeboden? Dan zal de informatie op deze pagina voor jou ongetwijfeld interessant zijn!

Waarom kiezen voor een traprenovatie Xpress?

Xpress is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de bekendste en populairste bedrijven voor wat het laten uitvoeren van een traprenovatie betreft. Er zijn aan een beroep doen op deze partij dan ook heel wat interessante voordelen verbonden. In eerste instantie is het mogelijk mogelijk om zowel voor de overzettreden als voor de stootborden een keuze te maken uit een groot aantal verschillende kleuren evenals materialen. Op deze manier realiseer je ook met een traprenovatie precies die trap die jij in gedachten hebt.

 

Naast bovenstaande is het ook nog eens zo dat een traprenovatie Xpress er voor zorgt dat je reeds binnen één enkele werkdag kan genieten van een compleet nieuwe trap (althans voor wat de afwerking betreft uiteraard). Dit is iets waar veel mensen erg lang over twijfelen. Er wordt namelijk nog altijd gedacht dat een traprenovatie uitvoeren een enorme hoeveelheid aan tijd in beslag kan nemen. Dat is zeker en vast niet correct. Nagenoeg elke traprenovatie kan zonder probleem binnen één werkdag worden gerealiseerd.

 

Een derde voordeel heeft betrekking tot de garantie waar je op kan rekenen. TrapXpress is zo overtuigd van de kwaliteit welke ze weet aan te bieden aan haar klanten dat ze een garantieperiode van zomaar even 12 jaar in het leven heeft geroepen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer je echt zeker wil zijn van een gegarandeerd kwalitatieve traprenovatie is het zeker de moeite waard om daarvoor in de richting van Xpress te kijken.

Welke mogelijkheden biedt traprenovatie Xpress?

De aangehaalde voordelen mogen dan wel voor zich spreken, uiteraard spreekt het voor zich dat je ook graag een goed beeld zal willen hebben van de verschillende mogelijkheden die je kan benutten. Ook op dit vlak zal je kunnen vaststellen dat Xpress heel wat moois voor jou in petto heeft. Je kan als klant van Xpress dan ook een keuze maken uit zowel verschillende kleuren en materialen als houtdecors, overzettreden evenals stootborden. Je trap renoveren met hout, laminaat of PVC? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

TrapXpress maakt het mogelijk om elke materiaalsoort geheel op maat van uw trap te vervaardigen. Dit ongeacht de leeftijd van de trap. Dit is natuurlijk zeer interessant. Op deze manier wordt het namelijk mogelijk gemaakt om elke trap er terug als nieuw uit te laten zien. Heeft u dus bijvoorbeeld een oudere trap in uw huis en wilt u er voor zorgen dat deze er met respect voor haar bestaande karakter en uitstraling terug helemaal als nieuw uit kan komen te zien? Dan is het zeker interessant om een beroep te doen op de mogelijkheden van Xpress.

Vervangen van beschadigde traptreden

Het is perfect mogelijk dat er door de jaren heen één of meerdere treden die deel uitmaken van je trap beschadigd zijn geraakt. Dat is natuurlijk vervelend. Niet alleen kan op deze manier de veiligheid van je trap worden aangetast, wat bovendien ook te denken van de uitstraling die aanzienlijk naar omlaag wordt gehaald. In ieder geval maakt Xpress het perfect mogelijk om deze traptreden te laten vervangen of renoveren. Op deze manier kan je er in een mum van tijd voor zorgen dat jouw trap er mits een minimale investering als nieuw uit komt te zien.

Keuze uit tal van verschillende materialen

Xpress begrijpt dat de manier waarop de traprenovatie wordt uitgevoerd altijd sterk afhankelijk is van de persoonlijke voorkeur waar de eigenaar van de woning over beschikt. Dit heeft er voor gezorgd dat ze een groot aantal verschillende materialen in haar aanbod heeft opgenomen. Je kan er bij het laten uitvoeren van een traprenovatie Xpress dan ook voor kiezen om gebruik te maken van één van de onderstaande materialen:

 

  • Eikenhout;
  • Beukenhout;
  • Laminaat;
  • PVC;
  • Betonlook / beton;

 

Voor welke van deze aangeboden materialen je uiteindelijk zal kiezen zal natuurlijk vooral gebaseerd zijn op de uitstraling die je wenst te realiseren. Ook de onderhoudsvriendelijke eigenschappen spelen echter ongetwijfeld een niet onbelangrijke rol.

Ook verschillende kleuren zijn mogelijk

TrapXpress maakt het natuurlijk niet alleen mogelijk voor haar klanten om een keuze te maken uit verschillende materialen, je traprenovatie kan ook in diverse kleuren worden gerealiseerd. Door de jaren heen kon er worden vastgesteld dat er steeds meer mensen voor kozen om bijvoorbeeld een minimalistisch design te hanteren voor hun trap. In dit geval wordt er vaak de voorkeur gegeven aan een kleur zoals bijvoorbeeld wit of zwart. Ook deze beide kleuren worden door TrapXpress zonder probleem aangeboden aan haar klanten.

Alle voordelen van TrapXpress op een rijtje

Het hoeft eigenlijk niet te worden gezegd dat er op de markt heel wat verschillende partijen zijn terug te vinden die voor jou een traprenovatie kunnen realiseren. Waarom zou je er dan precies voor moeten kiezen om een beroep te doen op de diensten die TrapXpress aanbiedt? Wij hebben alle interessante voordelen van dit bedrijf nog even voor je op een rijtje gezet:

 

  1. Je kan een keuze maken uit een groot aantal verschillende materialen en kleuren;
  2. Je traprenovatie kan in principe binnen één enkele werkdag worden uitgevoerd;
  3. Je bent verzekerd van een zeer interessante prijs;
  4. Je kan aanspraak maken op een garantieperiode van zomaar even 12 jaar;
  5. Je ontvangt gratis advies met betrekking tot jouw traprenovatie;

 

Het feit dat Xpress reeds zo’n lange tijd bestaat zorgt er uiteraard ook voor dat je als klant op beide oren kan slapen. Ga jij dus met andere woorden eveneens een traprenovatie uitvoeren in jouw huis? Dan is het steeds een echte aanrader om er voor te kiezen om daarvoor op z’n minst even een offerte aan te vragen bij TrapXpress.

Traprenovatie offertes

Aangezien het om maatwerk gaat kunnen de prijzen aanzienlijk verschillen bij een traprenovatie. Je doet er verstandig aan om meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken. Via onze website kun je direct tot 4 offertes aanvragen. Geheel gratis, geheel vrijblijvend!