Informatie en advies over traprenovatie
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Traprenovatie KwantumTraprenovatie Kwantum? Iedereen die er aan denkt om de trap in zijn of haar woning te renoveren zal meteen enkele ideeën hebben om dit te realiseren. Deze ideeën zijn in de praktijk dan ook niet zelden sterk uiteenlopend. Heb jij ook reeds één of meerdere ideeën in je hoofd met betrekking tot jouw aankomende traprenovatie en ben je wel handig genoeg om zelf de handen uit de mouwen te steken? In dat geval kan het interessant zijn om daarvoor te kijken in de richting van het aanbod van Kwantum. Het betreft hier een bekende en gerenommeerde aanbieder van materialen voor traprenovatie die er bovendien om bekend staat over een zeer uitgebreid aanbod aan mogelijkheden te beschikken. Ben jij ook wel geïnteresseerd in de voordelen die verbonden zijn aan traprenovatie Kwantum? Waarom zou je dan nog langer wachten? Maak meteen hier op deze pagina kennis met de voordelen van Kwantum traprenovatie!

*Tip:

→ Traprenovatie nodig? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van lokale trapspecialisten.

 

Waarom kiezen voor Kwantum traprenovatie?

Kiezen voor een traprenovatie van Kwantum betekent dat je kiest voor een traprenovatie die wordt uitgevoerd met laminaat. Dat Kwantum er voor gekozen heeft om vooral gebruik te maken van dit materiaal is niet zo vreemd. In eerste instantie staat een gelamineerde trap er bijvoorbeeld om bekend op financieel vlak bijzonder interessant te zijn. Dit zorgt er voor dat ze in principe in nagenoeg elke woning optimaal tot haar recht kan komen. Dat is echter niet alles. Door te kiezen voor een gelamineerde trap van Kwantum kan je namelijk eveneens rekenen op de volgende, extra voordelen:

 • De trap kan eenvoudig schoon worden gemaakt en gehouden;
 • Een trap van Kwantum is slijtvast evenals krasbestendig;
 • Het geluid wordt gedempt waardoor overlast wordt voorkomen;
 • De trap beschikt over een zeer aantrekkelijke uitstraling;

Bovendien is Kwantum er eigenlijk voor iedereen. Ondanks het feit dat ze over uitstekende doe-het-zelf pakketten beschikt moet het namelijk gezegd dat je er ook voor kan kiezen om een beroep te doen op één van de vakmensen van Kwantum. Of je nu met andere woorden zelf je traprenovatie wenst uit te voeren of je, je er toch beter bij zou voelen mocht je dit kunnen uitbesteden aan een meer ervaren partij, in beide gevallen is het perfect mogelijk om een beroep te doen op de diensten die worden aangeboden door Kwantum!

De verschillende opties op vlak van Kwantum traprenovatie

Het feit dat er verschillende mogelijkheden worden aangeboden op vlak van traprenovatie Kwantum zorgt er voor dat veel mensen zich de vraag stellen welke optie er nu voor hun precies het interessantst is. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat een traprenovatie pakket toepasbaar is op alle dichte trappen die niet groter zijn dan:

 • Een breedte van 136 centimeter;
 • Een diepte van 34 centimeter;
 • Een hoogte van 20 centimeter;

Ben jij iemand die in huis beschikt over een open trap? Of heb je misschien een trap die over grotere afmetingen beschikt? In dergelijke gevallen wordt het door Kwantum aangeraden om te kiezen voor een andere afwerking. Tapijt zou dan bijvoorbeeld één van de mogelijkheden kunnen zijn. Beschik je over een dichte trap welke niet groter is dan de aangehaalde afmetingen? In dat geval kan je eigenlijk zeer eenvoudig (mits de nodige kennis en / of ervaring) aan de slag gaan met de doe-het-zelf oplossing van Kwantum.

Hoeveel kost Kwantum traprenovatie?

Bijzonder vaak denken… of beter gezegd vrezen mensen dat het laten uitvoeren van een traprenovatie steeds bijzonder duur is. Dat, dat lang niet altijd het geval hoeft te zijn bewijst Kwantum als geen ander. Een gemiddelde trap bestaande uit 14 treden kan bijvoorbeeld reeds worden gerenoveerd vanaf een kostprijs van slechts 535 euro. Indien je er voor kiest om een dergelijk pakket van Kwantum te kopen kan je rekenen op hieronder aangegeven inhoud:

 • Traptredes;
 • Stootborden;
 • Lijm;
 • Kit;
 • Kantenband;

Het zal bovendien ook meteen opvallen dat Kwantum duidelijk heeft gekozen voor producten die over een uitstekende duurzaamheid beschikken. Alle artikelen die door haar worden verkocht zijn dan ook zeer geschikt voor actief gebruik. In de praktijk uit dit zich in het niet snel vertonen van slijtage en bovendien kunnen de materialen ook best tegen een stootje en zijn ze prima bestand tegen vlekken. Op deze manier blijft jouw trap langer mooi en hoef je niet meer zo snel terug te investeren in nieuwe trapbekleding.

Type traprenovatie Gemiddelde kostprijs
Traprenovatie bij Kwantum Vanaf 535 euro voor renovatie volledige trap

Interessante bespaartips

Weten de mogelijkheden van traprenovatie Kwantum jou ook wel te overtuigen? Zou je er dan ook graag de voorkeur aan geven om een beroep te doen op deze partij voor wat het laten uitvoeren van jouw traprenovatie betreft? In dat geval hebben we nog enkele interessante tips voor jou in petto waarmee je zomaar nog meer kan besparen op het kostenplaatje dat is verbonden aan het laten uitvoeren van een traprenovatie Kwantum!

 • Ga alle bestelde materialen gratis ophalen

Ondanks het feit dat je er perfect voor kan kiezen om je aangekochte artikelen met betrekking tot traprenovatie Kwantum te laten bezorgen bij je thuis is het veelal heel wat interessanter om deze gewoon zelf af te halen. Dit uiteraard vooral wanneer je woonachtig bent in de buurt van Kwantum. Zorg er wel voor dat je alles in één keer kan afhalen. Wanneer je meerdere malen heen en weer moet rijden kan dat er uiteindelijk immers ook voor zorgen dat de kostprijs voor je traprenovatie negatief wordt beïnvloed.

 • Tracht je traprenovatie zelf te doen

Kwantum biedt haar klanten eigenlijk het beste van twee werelden. Enerzijds biedt ze namelijk aan klanten de mogelijkheid aan om een beroep te doen op haar eigen gespecialiseerde vakmensen, maar daarnaast zijn er ook werkelijk fantastische doe-het-zelf pakketten verkrijgbaar. Op deze manier is het voor veel mensen zomaar perfect mogelijk om hun traprenovatie zelf te doen. Ben jij dus ook wel een beetje handig en denk je dat je jouw traprenovatie ook gewoon zelf zal kunnen doen? Dan is het steeds een aanrader om even de mogelijkheden te ontdekken die Kwantum te bieden heeft.

“Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.” 

 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Voor elke soort klusser een bijpassende traprenovatie

De trappen in je woning gebruik je iedere dag. Het is daarom

5x Valse vooroordelen traprenovatie

Af en toe zal je trap aan renovatie toe zijn. Dit is

Top 10 van leukste en goedkoopste traprenovaties

Een trap is een van de belangrijkste onderdelen in je huis. Het