Informatie en advies over traprenovatie
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Traprenovatie KARWEITraprenovatie KARWEI? De trap die in je woning is terug te vinden wordt ongetwijfeld dagelijks bijzonder vaak gebruikt. Net omdat een trap zo vaak wordt gebruikt spreekt het voor zich dat ze snel sporen van slijtage gaat vertonen. Dat is vervelend, niet in het minst omdat dit vroeger vaak betekende dat er een compleet nieuwe trap moest worden gebouwd. Dit bracht niet alleen een ongelofelijke hoeveelheid aan overlast met zich mee, bovendien was het ook nog eens zo dat dit alles behalve een voordelige opdracht was. Gelukkig zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden op de markt terug te vinden waardoor bijvoorbeeld traprenovatie uitvoeren een interessante mogelijkheid is geworden. Wil jij ook graag je bestaande trap renoveren in plaats van deze te vervangen door een nieuw exemplaar? Dat is perfect mogelijk door er voor te kiezen om je materialen voor traprenovatie bij KARWEI te kopen!

*Tip:

→ Traprenovatie nodig? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van lokale trapspecialisten.

 

Waarom kiezen voor traprenovatie KARWEI?

Steeds meer mensen kiezen voor een doe-het-zelf oplossing voor wat hun traprenovatie betreft. Dat is ook niet meer dan normaal. Het is namelijk zo dat de arbeidskosten die zijn verbonden aan traprenovatie werkelijk bijzonder hoog kunnen oplopen. Het spreekt voor zich dat niet iedereen zomaar over de mogelijkheid beschikt om deze te betalen. Wanneer dit eveneens geldt voor jou of je gewoon lekker handig bent met het uitvoeren van karweien is het altijd interessant om de mogelijkheden te ontdekken die KARWEI te bieden heeft. Bij deze aanbieder kan je namelijk alle vereiste onderdelen bestellen voor jouw traprenovatie tegen een zeer interessant prijskaartje. Dit is dan ook de perfecte webwinkel voor iedereen die graag het renoveren van diens trap zoveel mogelijk voor eigen rekening wenst te nemen.

Hoeveel bedragen de kosten voor traprenovatie KARWEI?

KARWEI begrijpt als geen ander dat iedereen wel over zijn of haar persoonlijke voorkeur beschikt wanneer het aankomt op vlak van traprenovatie. Omwille van deze reden heeft ze er dan ook voor gekozen om steevast verschillende opties in haar assortiment op te nemen. Welke opties dit exact zijn wordt meteen duidelijk door het volgende overzicht:

  1. Traprenovatie met hout;
  2. Traprenovatie met laminaat;
  3. Traprenovatie met PVC;
  4. Traprenovatie met trapmatten;

Elk van bovenstaande mogelijkheden beschikt over diens eigen specifieke voor- en nadelen. Het belangrijkste voordeel van laminaat is bijvoorbeeld dat ze veel voordeliger kan uitvallen in vergelijking met bijvoorbeeld een traprenovatie met eikenhout. Daar staat echter tegenover dat hout wel zorgt voor een warme uitstraling van je trap die bovendien in elk interieur tot haar recht komt. Ben jij vooral benieuwd naar de gemiddelde kosten die zijn verbonden aan het aanschaffen van de verschillende materialen voor jouw traprenovatie bij KARWEI? Je komt deze meteen te weten middels de hieronder aangegeven prijstabel.

Soort materiaal voor traprenovatie Gemiddelde kostprijs
Eikenhouten traptrede (100 x 30 centimeter) Gemiddeld ongeveer 51 euro per stuk
Eikenhouten traptrede (130 x 40 centimeter) Gemiddeld ongeveer 74 euro per stuk
CanDo traprenovatie laminaat (100 x 30 centimeter) Gemiddeld ongeveer 35 euro per stuk
CanDo traprenovatie laminaat (130 x 38 centimeter) Gemiddeld ongeveer 45 euro per stuk
PVC traprenovatie Gemiddeld tussen 13 & 20 euro per vierkante meter
Traprenovatie met trapmatten Gemiddeld tussen 40 & 70 euro per 15 stuks

Het spreekt voor zich dat je naast bovenstaande materialen bij KARWEI eveneens aan het juiste adres bent voor wat het maken van een trapleuning betreft. Ook op dit vlak bestaan er heel wat verschillende mogelijkheden. Als houder voor trapleuningen wordt er vaak gekozen voor een exemplaar uit RVS. Hiervoor betaal je doorgaans zo’n 21 euro. Ben je eerder iemand die hier wat op wil besparen en de voorkeur geeft aan bijvoorbeeld een ‘Cando trapleuninghouder Colchester’? In dat geval liggen de kosten met ongeveer 17 euro toch iets lager. Voor de trapleuning zelf moet er ook worden gekeken naar het type materiaal waar gebruik van wordt gemaakt. Ook op dit vlak hebben we even enkele interessante prijzen voor je op een rijtje gezet. Je vindt ze terug in de onderstaande prijstabel.

Onderdelen voor trapleuning Gemiddelde kostprijs
Trapleuning RVS (diameter 45 mm) Gemiddeld zo’n 53 euro per stuk
Trapleuning hardhout (diameter 45 mm) Gemiddeld zo’n 37 euro per stuk

Je dient er rekening mee te houden dat de beide hierboven aangehaalde mogelijkheden voor wat het realiseren van je trapleuning betreft steeds zijn gebaseerd op onderdelen die beschikken over een lengte van 270 centimeter.

Zijn er ook nadelen verbonden aan traprenovatie KARWEI?

In principe is het zo dat er geen echte nadelen zijn verbonden aan gebruikmaken van de mogelijkheden op vlak van traprenovatie KARWEI, in tegendeel. Steeds meer mensen maken bewust de keuze om de verschillende materialen voor hun traprenovatie te kopen bij deze partij. Het enige nadeel is misschien wel dat dit eigenlijk alleen maar geschikt is voor de handige doe-het-zelvers. Ben jij iemand die wel graag de handen uit de mouwen steekt en heb je er bovendien ook best wel verstand van? In dat geval hoeft helemaal niets je tegen te houden om er voor te kiezen om een beroep te doen op de mogelijkheden die traprenovatie KARWEI allemaal voor jou in petto heeft, in tegendeel.

Interessante bespaartips voor jouw traprenovatie KARWEI

Door de verschillende materialen voor jouw traprenovatie te kopen bij KARWEI kan je er reeds op rekenen dat je aanspraak kan maken op een interessante korting op jouw traprenovatie. Ook in dit geval bestaan er echter nog meer mogelijkheden om een besparing uit te voeren. Welke mogelijkheden dit precies zijn wordt duidelijk middels de volgende lijst.

  • Bestel alle materialen in één keer

Ga je een traprenovatie uitvoeren en wil je de vereiste materialen daarvoor graag bestellen bij KARWEI? In dat geval doe je er steeds goed aan om alles in één keer te kopen. Op deze manier voorkom je namelijk dat je meerdere malen kosten zal moeten betalen voor het geleverd krijgen van jouw bestelling.

  • Hou rekening met de verschillen in kostprijs

Het spreekt voor zich dat ook bij KARWEI de verschillende materialen steeds over hun eigen kostprijs beschikken. Wil je graag een voordelige traprenovatie kunnen realiseren? Maak dan bij voorkeur gebruik van laminaat als geprefereerd materiaal. Heb je wat meer te besteden en wil je een warme, gezellige sfeer creëren die past in elk interieur? In dat geval kan kiezen voor een houten traprenovatie weer een aanrader zijn. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, KARWEI heeft voor ieders budget wel wat moois te bieden!

“Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.” 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Wat zijn de voordelen en nadelen van een betonlook trap?

De trap in je huis heeft veel te verduren. Daarom is het

De do’s en dont’s bij een zwarte traprenovatie

Het kan zo zijn dat je trap aan vervanging toe is. Een

Welk soort trapbekleding is het voordeligst?

Een trap is één van de meest belangrijke onderdelen van je woning.