Informatie en advies over traprenovatie
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Traprenovatie IntvenTraprenovatie Intven? Waarom zou je er nu precies voor moeten kiezen om een trap die gewoon toe is aan een nieuwe afwerking volledig te laten verwijderen om ze te vervangen door een nieuw exemplaar? In principe volstaat het in het merendeel van de gevallen om gewoon een grondige traprenovatie uit te laten voeren. Je kan er bovendien voor kiezen om je traprenovatie zelf te doen of je kan er voor kiezen om deze opdracht uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. In het laatste geval liggen de kosten uiteraard een stuk hoger dan wanneer je zelf de handen uit de mouwen kan steken. Ben jij ook nog op zoek naar een interessante mogelijkheid om een traprenovatie Intven uit te (laten) voeren? In dat geval willen we je graag kennis laten maken met de mogelijkheden die worden aangeboden door Intven traprenovatie!

*Tip:

→ Traprenovatie nodig? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van lokale trapspecialisten.

 

Waarom kiezen voor Intven traprenovatie?

Er bestaan tegenwoordig ongelofelijk veel verschillende manieren om een traprenovatie uit te laten voeren. Elk van deze manieren beschikken over diens eigen voor- en nadelen. Waarom zou je er nu bijvoorbeeld precies voor moeten kiezen om in zee te gaan met Intven voor wat het realiseren van jouw traprenovatie betreft? Dat is vrij eenvoudig. Er voor kiezen om een beroep te doen op Intven brengt immers in de praktijk steeds enkele zeer interessante voordelen met zich mee. Welke voordelen dit precies zijn wordt meteen duidelijk gemaakt door middel van het onderstaande overzicht.

1.) Een betaalbare eiken trap in slechts één dag

Iedereen heeft op vlak van materiaal voor wat het uitvoeren van zijn of haar traprenovatie betreft wel een bepaalde, specifieke voorkeur. Eén van de meest populaire materialen voor wat het realiseren van een traprenovatie betreft is ongetwijfeld eikenhout. Het gaat hierbij om een houtsoort welke er om bekend staat niet alleen visueel aantrekkelijk te zijn, maar bovendien ook nog eens over een uitstekende duurzaamheid te beschikken. Door er voor te kiezen om een beroep te doen op de mogelijkheden van Intven traprenovatie kan je niet alleen voordelig, maar ook snel een eiken trap in je woning realiseren. In principe is het perfect mogelijk om een dergelijke traprenovatie te realiseren binnen slechts één enkele dag.

2.) Traprenovatie in elke kleur die je maar wenst

Intven staat er om bekend haar klanten op vlak van traprenovatie te voorzien van een enorme keuze op vlak van kleurmogelijkheden. Elke gewenste kleur is dan ook leverbaar. Sterker nog, het is mogelijk om verschillende kleuren onderling te mengen waardoor een nog specialer en specifieker eindresultaat kan worden gerealiseerd. Ben jij iemand die houdt van een klassieke of eerder toch van een moderne trap? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Standaard worden er voor Intven traprenovatie zomaar even meer dan 50 verschillende kleuren aangeboden. Het spreekt voor zich dat dit een uiterst persoonlijke benadering mogelijk maakt.

3.) Er is geen hak- & breekwerk vereist

Een enorm belangrijk voordeel welke is verbonden aan Intven traprenovatie is dat er geen hak- en breekwerk dient te worden uitgevoerd. Concreet betekent dit dat de bestaande constructie van je trap wordt behouden. Het spreekt voor zich dat dit de overlast in je woning tot een absoluut minimum kan beperken. Ook omwille van deze reden is het dan ook veel interessanter om te kiezen voor Intven traprenovatie in plaats van meteen een volledig nieuwe trap te laten plaatsen in jouw woning.

4.) Traprenovatie met antislipstrip voor meer veiligheid

Wanneer je voor jouw traprenovatie een beroep gaat doen op Intven zal je steeds kunnen vaststellen dat zij bij de afwerking van hun traprenovatie altijd gebruikmaken van een zogenaamde antislipstrip. Op deze manier wordt de trap niet alleen veel veiliger gemaakt, daarnaast kan ook uitglijden worden voorkomen. Op het ogenblik dat er sprake is van een ongeval met een trap werd deze veelal veroorzaakt door uitglijden. Dit geldt niet in het minst voor trappen die bijvoorbeeld zijn geschilderd of die niet behandeld zijn. Niet zelden beschikken deze over een bijzonder gladde afwerking waardoor ze spiegelglad zijn. Gebruikmaken van een antislipstrip kan daar de perfecte oplossing tegen bieden.

Zijn er ook nadelen om rekening mee te houden?

De hierboven aangegeven voordelen zijn uiteraard niet van de minste, in tegendeel. Dit gezegd zijnde zal je, je ongetwijfeld ook afvragen of er mogelijks geen sprake is van enkele nadelen die zijn verbonden aan traprenovatie Intven. Nee, eigenlijk niet. Je doet er wel steeds goed aan om jezelf de vraag te stellen of je zelf je traprenovatie zal gaan uitvoeren of je daarvoor toch eerder een beroep wil doen op de ervaring van de medewerkers van Intven zelf. Beide opties worden door dit bedrijf aangeboden. Het zal dus vooral aan jezelf liggen hoe handig jij bent met het uitvoeren van een dergelijk karwei.

Hoeveel bedragen de kosten voor traprenovatie Intven?

Net zoals eigenlijk altijd het geval is geldt ook voor traprenovatie Intven dat de kostprijs van je project steeds zal worden beïnvloed door verschillende factoren. Veel mensen denken dat een eikenhouten traprenovatie altijd precies dezelfde kosten met zich meebrengt, maar dat is uiteraard niet correct. Wat bijvoorbeeld te denken van het aantal treden waar je trap precies uit moet komen te bestaan? Verder is er uiteraard ook nog het model van de trap en wat ook te denken van het al dan niet moeten voorzien van zogenaamde stootborden? Het mag in ieder geval duidelijk zijn, geen enkele traprenovatie is dezelfde, ook bij Intven niet.

 

Omwille van bovenstaande heeft Intven bewust de keuze gemaakt om geen prijzen op haar website te vermelden of op een andere manier kenbaar te maken. Elk project welke door Intven wordt gerealiseerd is er dan ook één die volledig is afgestemd op de eisen en wensen van de klant. Omwille van deze reden wordt er je dan ook gevraagd om steeds een formulier in te vullen waarop je precies aangeeft hoe je wil dat jouw traprenovatie bij Intven er exact uit komt te zien. Naar aanleiding van de ingevulde informatie zal er je vervolgens een gedetailleerde offerte worden opgestuurd. Door deze manier van werken wordt er steeds voor gezorgd dat de klant kan rekenen op een duidelijk zicht op het kostenplaatje van haar traprenovatie. Zo worden vervelende verrassingen op efficiënte wijze voorkomen.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Wat zijn de voordelen en nadelen van een betonlook trap?

De trap in je huis heeft veel te verduren. Daarom is het

5x Valse vooroordelen traprenovatie

Af en toe zal je trap aan renovatie toe zijn. Dit is

Trapverlichting bij je traprenovatie: waarom hiervoor kiezen?

Een traprenovatie wordt wel eens vergeten, maar is het middel om je