Stairz traprenovatie

Stairz traprenovatie

Bedrijvengids kosten-traprenoveren.nl:

Stairz

Contactgegevens:

  • Adres: Meer en Duin 78
  • 2163 HC Lisse
  • Openingstijden: 9:00 – 17:00
  • Telefoon: 0252 508 000

Let op: Onderstaande informatie gaat over de gemiddelde kosten van een traprenovatie

Waarvoor kan je terecht?

De passie voor het vak blijkt eigenlijk reeds uit de naam van deze onderneming. Het moet dan ook gezegd dat traprenovatie door de jaren heen een ontzettend grote bekendheid heeft weten te verwerven binnen haar sector. Je kan er als klant van traprenovatie dan ook voor kiezen om een beroep te doen op de mogelijkheden van dit bedrijf voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Het gaat hierbij zowel om:

  1. De realisatie van een compleet nieuwe trap in je huis;
  2. Het uitvoeren van een traprenovatie in je woning;

Wil je een nieuwe trap laten realiseren? Dan behoort dat dus perfect tot de mogelijkheden. Je dient er in dit geval alleen rekening mee te houden dat de kosten hiervoor een flink stuk hoger zijn gelegen. Bovendien is het ook nog eens zo dat je rekening zal willen houden met de extra overlast die de plaatsing van een nieuwe trap met zich meebrengt. Veel mensen staan hier niet bij stil, maar daar waar een traprenovatie binnen één enkele werkdag kan worden uitgevoerd geldt dat niet voor de plaatsing van een compleet nieuwe trap, in tegendeel. Weet dus goed waar je aan begint wanneer je hiervoor kiest.

Een traprenovatie laten uitvoeren is mogelijk op heel veel verschillende manieren. In principe kan een traprenovatie altijd geheel naar wens worden gerealiseerd. Je dient er natuurlijk wel rekening mee te houden dat alle eisen die je stelt een bepaalde invloed hebben op de kostprijs die in rekening wordt gebracht door voor je traprenovatie. Het is dan ook niet voor niets dat de gemiddelde kostprijs van traprenovatie in de praktijk behoorlijk uiteenlopend kan zijn. Daarover in het volgende stukje van deze pagina echter meer.

Hoeveel kost traprenovatie?

Net zoals het merendeel van de bedrijven die traprenovatie uitvoeren is het zo dat ook niet echt duidelijk aangeeft hoeveel kosten ze voor het uitvoeren van traprenovatie in rekening brengen. Om te kunnen achterhalen hoeveel je precies zal moeten betalen voor jouw traprenovatie is het dan ook een vereiste om een offerte aan te vragen. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat we een gemiddelde kostprijs kunnen aangeven voor traprenovatie. Deze valt af te leiden uit de hieronder terug te vinden prijstabel.

Type opdracht Gemiddelde kostprijs
Traprenovatie Gemiddeld tussen 1.000 & 6.000 euro

De kostprijs die voor jouw traprenovatie in rekening wordt gebracht is altijd afhankelijk van heel wat verschillende zaken. Zo heeft natuurlijk de constructie van de trap een zekere invloed op het prijskaartje dat je zal moeten betalen, maar wat bovendien ook te denken van het materiaal waar gebruik van wordt gemaakt? Tot slot zijn er natuurlijk ook nog de opties die mogelijks in je trap moeten worden verwerkt. Denk op dit vlak niet alleen aan eventuele antislip, maar ook aan bijvoorbeeld trapverlichting evenals een eventuele trapleuning.

Aangeboden garantie bij traprenovatie

Naast bovenstaande spreekt het voor zich dat je, je ook de vraag zal stellen op welke garantie je nu precies kan rekenen. Dit is een belangrijke vraag. Het laten uitvoeren van een traprenovatie gaat namelijk steevast gepaard met een niet onaanzienlijk kostenplaatje. Het spreekt dan ook voor zich dat je altijd verzekerd zal willen zijn van de best mogelijke kwaliteit voor jouw traprenovatie. Ze geeft dan ook niet voor niets een garantie over een periode van zomaar even 20 jaar.

Luxe traprenovatie biedt bovendien de garantie dat haar traprenovatie steeds krasvrij, onderhoudsvriendelijk evenals geluiddempend wordt uitgevoerd. Is er iets met de trap gebeurd of werd de trap niet goed opgeleverd? In dat geval is het steeds mogelijk om aanspraak te maken op de garantietermijn die wordt aangeboden. Dit is natuurlijk bijzonder interessant. Wil jij precies weten op welke garantie je kan rekenen en hoe je daar nu precies aanspraak op dient te maken?

Zijn er beschadigingen aan de trap ontstaan door jou eigen toedoen? In dat geval dien je er natuurlijk wel rekening mee te houden dat deze niet onder de garantie vallen. Voor het mogelijks laten herstellen van deze schade zal je dan ook zelf de kosten moeten dragen.

De ervaringen met traprenovatie

Traprenovatie staat er om bekend haar klanten een uitstekende service aan te bieden. Dit blijkt onder meer uit de vele ervaringen die op het internet zijn terug te vinden. Het spreekt voor zich dat je ook wel eens tegen een mindere ervaring aan zal lopen. Dat hoeft echter geen probleem te zijn. Dat er een klacht ontstaat is bijna altijd wel mogelijk. Dat geldt voor elk bedrijf. Het is vooral belangrijk om te weten wat er precies met de klacht gebeurt. Luxe traprenovatie staat er om bekend alle klachten nauwlettend op te volgen en een passende oplossing aan te bieden. Op deze manier slaagt ze er in om een honderd procent klanttevredenheid te realiseren. Wil jij ook graag ontdekken wat de ervaringen met luxe traprenovatie nu precies zijn? In dat geval zijn er op het internet een groot aantal websites terug te vinden die je daarvoor kan raadplegen.

“Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.” 

Traprenovatie offertes

Aangezien het om maatwerk gaat kunnen de prijzen aanzienlijk verschillen bij een traprenovatie. Je doet er verstandig aan om meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken. Via onze website kun je direct tot 4 offertes aanvragen. Geheel gratis, geheel vrijblijvend!