Informatie en advies over traprenovatie
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

<div class="panel-widget-style" style="padding: 30px; background-color: #f0d3c2;"> <strong>*Tip:</strong> → Traprenovatie nodig? <a href="/offertes/">Vul het formulier in</a> en ontvang vrijblijvend offertes van lokale trapspecialisten. <a href="/offertes/"><button class="buttonga">Gratis 4 offertes aanvragen</button></a> </div>Newstairs traprenovatie? Op het ogenblik dat je van plan bent om traprenovatie uit te laten voeren spreekt het voor zich dat je geconfronteerd zal worden met allerhande verschillende merken en bedrijven die dit voor jou kunnen realiseren. Eén van de bekendere namen uit de sector is ongetwijfeld ‘Newstairs’. Dit merk of bedrijf beschikt reeds over meer dan 15 jaar ervaring waardoor ze inmiddels heeft bewezen niet alleen een zeer vakkundige, maar ook betrouwbare partner te zijn voor het uitvoeren van een traprenovatie. Wil jij voor jouw traprenovatie ook kijken in de richting van het bedrijf Newstairs? In dat geval is het altijd de moeite waard om stil te blijven staan bij de informatie welke is terug te vinden hier op deze pagina.

*Tip:

→ Traprenovatie nodig? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van lokale trapspecialisten.

Waarom kiezen voor een traprenovatie Newstairs?

Wanneer je voor jezelf hebt uitgemaakt dat een traprenovatie voor jouw trap de beste keuze is begint het eigenlijk pas echt allemaal. Hoe dat precies komt? Zeer eenvoudig. Door de jaren heen zijn er namelijk op de markt ongelofelijk veel verschillende mogelijkheden gelanceerd om een traprenovatie uit te kunnen voeren. Eén van deze mogelijkheden wordt natuurlijk aangeboden door Newstairs. Dit merk zorgt er meteen voor dat je voor jouw traprenovatie kan rekenen op heel wat extra interessante voordelen. Het gaat hierbij om de volgende:

 

 • Newstairs biedt haar klanten zomaar even 15 jaar garantie op hun traprenovatie;
 • Je maakt een keuze uit een bijzonder uitgebreid en eigenlijk zelfs ronduit uniek kleurenpalet;
 • Het aantal mogelijkheden voor jouw traprenovatie is werkelijk ongelofelijk uitgebreid;
 • Er wordt steeds gebruik gemaakt van unieke veiligheidsprofielen;
 • Newstairs beschikt over eigen vakmensen voor het uitvoeren van jouw traprenovatie;
 • De productontwikkeling van het bedrijf is in haar eigen beheer;
 • Het assortiment bestaat uit niet alleen kras-, maar ook slijtvaste producten;
 • De perfecte afwerking is gewaarborgd bij Newstairs;

 

Wanneer je een traprenovatie laat uitvoeren spreekt het voor zich dat je er niet op zit te wachten om dit binnen afzienbare tijd nog eens te moeten doen. Het is dan ook steeds van belang dat je er voor kiest om een beroep te doen op een echt betrouwbare partij met kennis van zaken. Dat is Newstairs absoluut. Dit bewijst ze overigens keer op keer, niet in het minst door het aanbieden van een garantieperiode van zomaar even 15 jaar! Deze garantie geldt overigens niet alleen voor fabricagefouten, maar ook voor de montage. Dit zorgt er voor dat de keuze voor een Newstairs traprenovatie in de praktijk altijd een duurzame investering vormt voor jouw interieur. Dit is alvast een prima reden om te kiezen voor Newstairs traprenovatie!

Wat zijn de mogelijkheden van Newstairs traprenovatie?

De trap die in je huis is terug te vinden wordt vaak geheel onterecht onderschat. Het is namelijk zo dat een trap niet alleen veelvuldig wordt gebruikt, daarnaast vormt ze ook een belangrijke eye-catcher in je huis. Omwille van deze reden is het altijd de moeite waard om goed na te denken over jouw traprenovatie. Door te kiezen voor Newstairs traprenovatie kan je in de praktijk altijd rekenen op een zeer complete oplossing die alle verwachtingen kan inlossen. Dit geldt niet alleen voor het soort materiaal waar je traprenovatie mee wordt uitgevoerd, maar ook voor bijvoorbeeld de afwerking. Wil je graag sfeervolle verlichting op je trap en / of wil je de veiligheid naar een hoger niveau tillen door wat extra voorzieningen te implementeren? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Hoeveel bedragen de kosten voor traprenovatie Newstairs?

Het spreekt voor zich dat je altijd een bepaald zicht zal willen hebben op de kosten waar je rekening mee moet houden  voor het laten uitvoeren van jouw traprenovatie Newstairs. Het is echter zo dat er door Newstairs geen standaard prijzen worden gehanteerd. Het is dan ook niet zo dat je zomaar bepaalde vastgestelde kosten kan ontdekken die ook voor jouw project van toepassing zullen zijn. Dit zorgt er voor dat je altijd een prijsberekening uit zal moeten laten voeren. Dat er geen standaard kosten worden aangegeven is misschien een beetje vervelend, maar het is ook wel logisch. Een traprenovatie Newstairs is in de praktijk dan ook doorgaans maatwerk waardoor de kosten telkens weer anders zijn. Enkele factoren die mee bepalend zijn voor het prijskaartje van jouw traprenovatie Newstairs zijn:

 

 • De grootte van de trap welke moet worden gerenoveerd;
 • Het soort trap welke je wenst te laten renoveren;
 • Het exacte materiaal waar gebruik van moet worden gemaakt;
 • Of er bijvoorbeeld mooie verlichting in de trap moet worden voorzien;
 • Of er een balustrade aan de trap moet worden bevestigd voor extra veiligheid;

 

Bovenstaande punten zijn slechts het puntje van de ijsberg. Het is dan ook altijd van belang om zeer goed na te denken over de manier waarop jouw traprenovatie Newstairs zal moeten worden uitgevoerd. Op basis van jouw wensen en verwachtingen zal je uiteindelijk een offerte ontvangen die je een goed beeld geeft van de kosten die je kan verwachten.

Aandachtspunten om rekening mee te houden

De informatie op deze pagina heeft reeds duidelijk gemaakt dat er toch wel een niet onaanzienlijk aantal interessante voordelen zijn verbonden aan Newstairs traprenovatie. Toch is het zo dat er ook een belangrijk aandachtspunt is waar je rekening mee moet houden. Voor elke vorm van traprenovatie die moet worden uitgevoerd geldt namelijk dat de nadruk daarbij in het bijzonder ligt op de afwerking van de trap in kwestie. Dat is iets waar iedereen en dus ook jij altijd rekening mee dienen te houden. Uiteraard zijn alle materialen die door Newstairs worden gebruikt van een uitstekende kwaliteit, maar wanneer de onderliggende constructie in een slechte staat verkeert ben je daar uiteraard helemaal niets mee. Wil je er dus absoluut zeker van zijn dat jouw traprenovatie met Newstairs het beoogde effect weet te behalen? Dan is het altijd van belang om eerst even grondig te kijken naar de constructie van de trap. Alleen wanneer deze nog in een goede staat verkeert kan er namelijk een traprenovatie worden uitgevoerd. Kan je dit niet zelf bepalen? Neem dan zeker en vast een vakman onder de arm!

“Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.” 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Alles wat je moet weten over de molenaarstrap

Een traprenovatie kan je huis weer meteen een andere uitstraling geven. Vergeet

Handige weetjes over trap renoveren

Is je trap verouderd en eigenlijk wel toe aan een flinke opknapbeurt?

Trapverlichting bij je traprenovatie: waarom hiervoor kiezen?

Een traprenovatie wordt wel eens vergeten, maar is het middel om je