Informatie en advies over traprenovatie
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Flexxstairs kostenFlexxstairs kosten? Er bestaan verschillende manieren om een bepaalde besparing te kunnen realiseren op de traprenovatie die jij in de planning hebt staan. Eén van deze manieren is door er voor te kiezen om gebruik te maken van het systeem genaamd ‘Flexxstairs’. Dit systeem zorgt er voor dat je als handige doe-het-zelver de mogelijkheid hebt om jouw trap precies op die manier vorm te geven zoals jij dat het liefste hebt Bovendien hoef je hiervoor geen beroep te doen op een ervaren vakman waardoor je een behoorlijke hoeveelheid aan arbeidskosten kan besparen. Wil jij ook graag alles te weten komen over de Flexxstairs kosten? Zoek dan niet verder, want je zal er alles over te weten komen middels de informatie die je kan vinden op deze pagina!

*Tip:

→ Traprenovatie nodig? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van lokale trapspecialisten.

 

Hoeveel bedragen de Flexxstairs kosten?

Eén van de belangrijkste redenen waarom veel mensen er tegenwoordig voor kiezen om aan de slag te gaan met Flexxstairs is omdat deze vorm van traprenovatie er om bekend staat uitvoerbaar te zijn mits zeer lage kosten. De kosten voor deze vorm van traprenovatie liggen dan ook behoorlijk wat lager in vergelijking met de kostprijs die een normale traprenovatie met zich meebrengt. Wil jij graag een bepaalde richtprijs hebben met betrekking tot de verschillende onderdelen van Flexxstairs traprenovatie? Dat is perfect mogelijk door het aanschouwen van de hieronder terug te vinden prijstabel.

Type Flexxstairs kost Gemiddelde kostprijs
Flexxstairs stootbord (15 stuks) Gemiddeld zo’n 70 euro
Flexxstairs modeltape (50 meter) Gemiddeld zo’n 9 euro
Flexxstairs Trapprofiel (5 stuks) Gemiddeld tussen 39 & 80 euro

Het is altijd van belang om er goed rekening mee te houden dat je bijvoorbeeld bij de trapprofielen van Flexxstairs over de mogelijkheid beschikt om een keuze te maken tussen een gewoon exemplaar en een zogenaamde ‘deluxe uitvoering’. Deze uitvoeringen zien er niet alleen net nog een tikkeltje beter uit, daarnaast zijn ze bijvoorbeeld ook standaard voorzien van antislip. Voor welk type trapprofiel jij uiteindelijk zal kiezen is natuurlijk altijd afhankelijk van de persoonlijke voorkeur waar jij over beschikt.

Aandacht voor een zo laag mogelijke kostprijs

Wanneer je de kosten die zijn verbonden aan Flexxstairs traprenovatie gaat vergelijken met andere mogelijkheden op vlak van traprenovatie zal je al snel kunnen vaststellen dat deze aanzienlijk voordeliger is. Dit bovendien ondanks het feit dat er aan de kwaliteit van de verschillende materialen eigenlijk niet wordt geraakt. Het laatste wat Flexxstairs namelijk wil is dat haar klanten weliswaar kunnen rekenen op een voordelige traprenovatie, maar dan wel één die op kwalitatief vlak te wensen overlaat. Omwille van deze reden wordt er door het bedrijf rekening gehouden met allerhande bijzondere aandachtspunten.

In eerste instantie zijn er bijvoorbeeld de stootborden die deel uitmaken van het Flexxstairs assortiment. Deze stootborden zijn eenvoudig op maat te snijden. Dat zorgt er voor dat je hierbij nooit geconfronteerd wordt met snijverlies, in tegendeel. Door dit eenvoudige, maar belangrijke detail kan de totale kostprijs van je traprenovatie zomaar extra worden gedrukt. Daarnaast is het bovendien ook zo dat de stootborden zeer eenvoudig schoongemaakt kunnen worden waardoor je ook op dit vlak bijvoorbeeld niet hoeft te investeren en speciale en vaak ook erg dure schoonmaakmiddelen.

Naast bovenstaande is het bekend dat het vooral de arbeidskosten zijn die de totale kostprijs van traprenovatie aanzienlijk de hoogte in stuwen. Door haar systeem zo eenvoudig en transparant mogelijk te houden heeft Flexxstairs er voor gezorgd dat haar materialen op uitstekende wijze gebruikt kunnen worden door iedereen, hoe weinig ervaring de persoon in kwestie in de praktijk ook mag hebben. Hiermee schakel je meteen een aanzienlijk deel van de totale kostprijs van jouw traprenovatie uit!

Interessante bespaartips voor jouw Flexxstairs traprenovatie

Ondanks het gegeven dat je met jouw keuze voor Flexxstairs traprenovatie reeds een niet onaanzienlijke besparing kan realiseren moet het gezegd dat je nog op tal van andere manieren ook geld kan besparen. Wij zochten daarom nog enkele extra, interessante bespaartips voor je uit en hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

  • Bestel alle vereiste Flexxstairs onderdelen in één keer

Beschik je over meerdere trappen in huis of heb je bijvoorbeeld van een vriend of een familielid (of misschien wel van allebei) opgevangen dat zij er ook aan denken om hun trap te renoveren met het Flexxstairs systeem? In dat geval is het altijd een aanrader om er voor te kiezen om de materialen voor alle trappen in één keer te kopen. Wanneer je een beetje een degelijke hoeveelheid van deze materialen bestelt is het namelijk zomaar mogelijk dat je zal kunnen rekenen op een mooie kwantumkorting.

  • Ga zelf je Flexxstairs onderdelen ophalen

Het merendeel van de aanbieders van Flexxstairs onderdelen maken het voor hun klanten mogelijk om hun bestelling thuis te laten leveren. Dit gebeurt echter altijd tegen een bepaalde meerprijs die bovenop de waarde van de bestelling wordt aangerekend. Het spreekt voor zich dat dit eigenlijk nutteloze kosten zijn die zeer eenvoudig kunnen worden voorkomen door gewoon zelf je bestelling op te halen.

Bespaar tot wel 30% op jouw Flexxstairs kosten!

De Flexxstairs onderdelen worden verkocht door tal van verschillende aanbieders en (web)winkels. Dat is voor jou als consument bijzonder interessant. Op deze manier heb je namelijk de mogelijkheid om een zekere, extra besparing te realiseren op het totale kostenplaatje welke je moet betalen. Door de kosten bij de verschillende Flexxstairs aanbieders met elkaar te vergelijken zal je namelijk steeds kunnen vaststellen dat er onderling sprake is van een bepaald prijsverschil. Door dit prijsverschil op de meest optimale wijze te proberen benutten kan je aanspraak maken op een korting tot wel 30 procent! Zo wordt de keuze voor een Flexxstairs traprenovatie voor jou financieel alleen maar nog interessanter!

“Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.” 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

5x Valse vooroordelen traprenovatie

Af en toe zal je trap aan renovatie toe zijn. Dit is

Wat voor een traprenovaties kun je doen met laminaat?

Er zijn verschillende soorten traprenovaties, die je in je woning kunt laten

Handige weetjes over trap renoveren

Is je trap verouderd en eigenlijk wel toe aan een flinke opknapbeurt?